Velkommen til alle materialerne til U-landskalenderen 2018

Her finder du alt, hvad du skal bruge til et kort eller langt forløb om Jordan og de syriske flygtninge: Her er opgaveark til alle fag, billedbank, filmbank, pdf-bøger og grundige vejledninger til fire ”grydeklare” forløb. 

Under ”Tidligere U-landskalendere” finder du lige så komplette materialer om en række andre u-lande fra tidligere år.

Her kan du læse eller downloade alt skolematerialet til Børnenes U-landskalender 2018, som foregår i Jordan. Det er gjort så nemt, komplet og ligetil at bruge som lærer, som vi formår. Ideen er, at du skal have alt, hvad du har brug for lige ved hånden – uanset hvordan og hvor langt, du vil lave forløbet med klassen.

Mange og varierede opgavetyper

Der er mange og varierede opgaver med høj faglighed, som giver et spændende udblik for eleverne.

Det hele er udviklet i samarbejde med fagkonsulenter og understøtter kompetencer og målpar i Forenklede Fælles Mål. I opgavebanken finder du mange typer opgaver – både fagfaglige opgaver, faglig bevægelse, forsøg og mere praktisk-kreative opgaver i flere fag.

Du kan nøjes med at plukke enkelt-opgaver til dit fag, eller du kan bruge vejledningen til grundforløbet og bygge fagmoduler på, så det passer til den længde forløb, du ønsker.

Nemme digitale elevproduktioner

Med de to nemme web-værktøjer (eller med den gratis iPad-app) kan du sende eleverne på research for at producere fagligt styrede fotohistorier med UNI-Login. De kan også lave den flotte og interaktive 'Børnenes Egen U-landskalender', hvor de skal fomidle viden med billeder og tekster bag lågerne og sende den til f.eks. en venskabsklasse eller deres forældre.

Bøger som gratis pdf eller som trykte klassesæt

Elevbogen med årets fortælling er skrevet af forfatteren Bodil El Jørgensen – og både den og bogen med lærervejledning kan du læse eller printe her på siden.

Se bøger som pdf her

Så længe lager haves, kan du også købe dem som trykte bøger i stort format, enten enkeltvis eller som klassesæt.

Bestil trykte bøger her

 

Problemer?

Har du problemer med din bestilling af trykte bøger eller betaling:
Kontakt vores web-boghandel
Tlf.: 43 22 73 00
E-mail: distribution@rosendahls.dk

Har du andre spørgsmål:
Klik her og send os en besked