Gratis adgang til de tidligere års materialer til U-landskalenderen

Her kan du finde masser af undervisningsmateriale, der både er spændende, gratis og klar til brug. Materialerne til 2013-2017 ligner meget dette års. De er fuldt ud aktuelle, og både PDF-bøger, film og helt komplet materiale ligger parat på nettet. Til nogle af årene – også før 2012 – fås de trykte bøger stadig.

Linkene nedenfor fører dig til de tidligere års websites for U-landskalenderen. Hvert år er der fokus på et nyt udviklingsland - og hvert år har en god forfatter skrevet årets bog.

Materialerne for 2013-2017 minder i deres form på mange måder om det nye for 2018. De er stadig både fuldt ud aktuelle og brugbare. For hvert af de år ligger der stadig et komplet website med masser af gode opgaver, film og andre materialer. Det hele er lige klar til brug i klassen. For nogle år kan du også stadig bestille et trykt klassesæt eller enkeltbøger, ellers ligger også de som PDF’er på årets hjemmeside.

Materialet fra 2012 og årene før har en anderledes form. På websiderne for disse år er der ofte spil, sjovt materiale og nogle fakta eller aktiviteter til eleverne, der kan indgå, hvis du vil lave et tema om landet. Men der ligger ikke opgaver, film og web-værktøjer på de hjemmesider. Mange af disse tidligere års elevbøger og lærervejledninger fås også stadig, men kun i trykt form.

Bestil tidligere års bøger i Danidas web-boghandel.